If you can dream it you can make it!

Posted: 20. juli 2010 in Så til noget helt andet.............

Budskabet stammer oprindeligt fra Walt Disney, og er der en der har været i stand til at udleve drømme, må det vel siges at være ham!

Dette billede hænger på min kærestes arbejdsplads. Kaninen der surfer på guleroden, symbolisere at alt er muligt. Når jeg ser på dette billede bliver jeg helt glad og føler mig opmuntret til at udleve mine drømme. Samtidigt er det et stærkt og skønt signal at sende på en virksomhed!

Drømme er vigtige da de er med til at give håb og se muligheder.
Det at skabe sine drømme til virkelighed er ofte en meget lang og til tider en sej proces, som kræver stor udholdenhed og viljestyrke. Nogen gange kan det være så let at opgive sine drømme undervejs…………….., og vigtige uudlevet drømme skaber ofte et utilfreds liv!

Ingen andre end DIG, kan skabe dine drømme til virkelighed!

Nogen gange er vores drømme også med til at give noget til andre. Gad vide hvordan livet ville være uden Anders And og co, for slet ikke at snakke om Disneys juleshow. Hvor ville det havde været “tomt”, hvis Walt Disney ikke havde “turdet” udleve sine drømme……….

Hvordan er det med dine drømme i livet? Hvad venter du på………, husk Ingen andre end DIG, kan skabe dine drømme til virkelighed!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s