Mød Mie

DSC_6646

Terapi handler meget om tryghed og relation. Derfor skal du også vide lidt om, hvem jeg er.
Om min kærligheden til det at være menneske. På den dybe måde.

Hvorfor passion for terapi?
Jeg har altid været interesseret i mennesker. Siden jeg var lille pige, har jeg altid haft øje på dem, som af den ene eller anden grund havde det svært. Da jeg blev mor som 21-årig, begyndte jeg at have fokus på personlig udvikling. I starten tog jeg flere forskellige alternative uddannelser og deltog i adskillige udviklingsforløb. Udadtil fik jeg det meste til at fungere, inden i var der noget der ikke hang sammen. På et tidspunkt stod jeg for alvor ansigt til ansigt med mig selv. Jeg kunne ikke lide det, jeg så. Jeg blev klar over, at jeg måtte gøre noget andet, for at få noget andet i mit liv, end det jeg plejer. Det blev for alvor vejen til min passion for terapi. For i terapien fandt jeg, hvad jeg søgte. Jeg fandt tilbage. Til mig selv.

Min mission:
Jeg er særlig optaget af menneskets evne til tilknytning, hvilket vil sige evnen til at være i kontakt med sig selv og andre mennesker. Menneskets tilknytningsevne anser jeg som essentielt for ethvert menneskes evne til at indgå i relationer. Tilknytning skabes allerede som spæd imellem det lille barn og dets omsorgsperson. Dermed stammer din evne til at knytte og adskille dig til et andet menneske, fra den kontaktform du lærte som barn. Mange mennesker har i deres voksen liv udfordringer i forhold til relationer. Det kan evt. være i forhold til sig selv, kærlighedsforhold, familieforhold og arbejdsforhold. I trygge rammer er der gode muligheder for at genskabe et sundt tilknytningsmønster og dermed en sund relation.

Jeg tror på at ethvert menneske er unikt. Født ren og fin ind i verden med kærlighed, værdi, muligheder og potentiale. Desværre er det ikke alle mennesker der har de rette betingelser og vilkår i livet til at udvikle disse iboende kvaliteter. Jeg tror på at accept, rummelighed, nænsomhed, kærlighed, nærvær, tillid og tryghed er med til at skabe et godt og sundt fundament og udvikling for det enkelte menneske. Via samtaleterapi vil jeg gerne tilbyde et rum fuld af disse værdier og dermed være med til at støtte mennesket i at skabe sin egen sikre og trygge base i livet. Støtte mennesket i at tro på sig selv. Igen.
Mit slogan er – størst af alt er kærlighed.

Hvorfor gå i terapi?
Der kan være rigtig mange gode grunde til at modtage terapi. Alt lige fra en dyb eksistentiel krise til ønsket om at blive klogere på det menneske du er, og ikke mindst at arbejde hen imod at blive det menneske, som du ønsker at være. Den ægte udgave. Af dig.
I terapien vil jeg være dit spejl på, hvordan du lever i verden, og hvordan du oplever verden.
Du vil få flere nuancer og dette vil være med til at skærpe dine værdier og handlemuligheder.

Hvor lang tid skal jeg gå i terapi?
Jeg vil være ærlig overfor dig. Har du brug for hurtigt at fixe noget i dit liv, så er terapi nok ikke det rette for dig. Nogle terapitimer kan til tider opleves drøvtyggende langsomme. Et skridt frem. Og to tilbage. Så kan der være andre timer, hvor du oplever, at der virkelig sker forandringer i dit liv. Terapien kan vare fra få gange til år. Alt efter hvilken problematik du henvender dig med, så er det ikke ualmindeligt, at du går i terapi i flere måneder. Det er heller ikke ualmindeligt, at du henvender dig med en ting, og du undervejs finder ud af, at det i virkeligheden handler om en helt anden problematik.
Personligt har jeg gået i terapi igennem flere år.

Målgruppe:
Hovedsaligt til dig der er,
• dansk kvinder og bor i Danmark
• dansk kvinde og bor i udlandet
• udenlandsk kvinde, bosat i Danmark og taler dansk
• medflyttende ægtefælle

Mine forudsætninger for netop denne målgruppe:
Indtil 2008 har jeg aldrig boet andre steder end i Roskilde. Jeg er sådan et menneske der elsker mit hjem, som for mig er en del af fundamentet i min sikre base. Mit første skridt ud af Roskilde, er Kina. Det næste skridt, Frankrig. Takket være min mand, iførte jeg mig 7 mil støvler, og jeg har været medflyttende ægtefælle siden 2008.
I opstarten som medflyttende ægtefælle savnede jeg terapeutisk sparring, og senere i forløbet var jeg igennem en alvorlig livskrise. Grundet kultur og sprogbarriere var der ikke en terapeut rundt om hjørnet, som jeg kunne henvende mig til. Jeg har derfor, undervejs, været min egen terapeut.
Jeg vil gerne give andre kvinder der bor i et fremmed land muligheden for at have en fortrolig og faglig person at tale med, når livet viser sig fra den barske side. For det gør den. For os alle. Før eller siden. Uanset hvor i verden du befinder dig.

Mine uddannelser:
Min basisuddannelse er socialrådgiver, og jeg har igennem mange år arbejdet med mennesker fra forskellige sociale lag og med mange komplekse problemstillinger. Jeg har overbygget denne uddannelse med en diplom uddannelse i udsatte børn, unge og familier. Fra den uddannelse har jeg bl.a. tilegnet mig viden og indsigt i at interviewe, analysere sociale og psykologiske problemstillinger, perspektivere og lave handleplan.
I 2008 afsluttede jeg en 4-årig oplevelsesorienteret terapeutisk uddannelse fra Danmarks ældste terapeutiske uddannelsessted – Psykoterapeutisk Institut. Året efter tog jeg samme sted en 1-årig efteruddannelse og blev derefter eksamineret eksistentiel psykoterapeut.
Senest har jeg afsluttet en MasterClass i psykologi.
På nuværende tidspunkt læser jeg til kandidat i Socialt Arbejde.

Jeg har deltaget i mange udviklingsforløb og kurser, hvoraf jeg her vil nævne kurset i tab og traume hos Marianne Davidsen-Nielsen (den ene af forfatterne til bestseller bogen ”Den nødvendige smerte”), samt to kurser med den anerkendte eksistentielle psykolog og psykoterapeut – Ernesto Spinelli.
Jeg har siden 2004 modtaget egen terapi og supervision.

Hvordan foregår det?
Jeg tilbyder terapeutiske samtaler over Skype. Du kontakter mig på Skypeterapeut på den aftalte tid. Samtalerne er individuelle, og det er dig der bestemmer temaerne i samtalen.

Mie privat:
Jeg er født i maj 1967, og mit liv og hjerte deler jeg med Claus. Er mor til 1 voksen søn og har lykkeligt giftet mig til 4 voksne børn. Også er vores første barnebarn på vej. Jeg er udpræget A-menneske og spiller Kina skak. Hver morgen. Ja, du læste rigtigt. Det er en skøn start på dagen og det strategiske spil sætter gang i hjernecellerne på en både sjov, hyggelig og let måde. Jeg er meget inspireret og stor fan af Søren Kierkegaard.
Du er velkommen til at blive ven med mig, eller følge mig på min private facebook profil – Mie Sidenius Brøner.

PS: Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på msb@skypeterapeut.dk

Reklamer
Kommentarer
 1. Line Mørkbak siger:

  Hejsa Mie,
  Jeg fik link til din blog fra min kollega Anja Stentoft fra Aperian Global. Meget spændende hvad du skriver om og deler, og jeg vil høre om du kunne have lyst til (eller jeg måtte) dele link til din blog til vores læsere på facebook-siden for “Verden Kalder” – det er en bog for udstationerede danske familier, som min kollega Lena Lauridsen og jeg skrev for nogle år siden. Her finder du link til vores fb-side: https://www.facebook.com/Verden.Kalder

  Hilsner
  Line Mørkbak

 2. Hej Line,

  Sikke en glædelig overraskelse at få en kommentar fra dig. Naturligvis må du linke til min blog. Det gør mig ovenikøbet glad.

  Jeg kender godt din og Lenas bog. Den står i min reol. Læst. Den er god at blive klog af.

  Lad mig endelig vide, hvis du finder et nyt godt ord for medfølgende!

  Tak fordi du kikkede forbi her hos mig.
  God dag, kh Mie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s