Q & A

1. Hvad er Skype?
Skype er en måde hvor du kan kommunikere (via tale, chat, video) med dine venner og andre online. Uanset hvor du eller de befinder sig i verden.

2. Hvordan opretter jeg Skype?
Det er meget enkelt og tager kun kort tid, så har du oprettet en Skype konto. Du kan tilmelde dig lige her http://www.skype.com/da/

3. Hvad koster Skype?
Det koster ingenting. Du kan ringe helt gratis til dine venner (og naturligvis din skypeterapeut). Du kan tale sammen med og uden video (hvor I kan se hinanden), og du kan sågar holde møde, hvor I er flere der taler sammen samtidig. God fornøjelse.

4. Er det overhovedet muligt at have en terapeutisk samtale over Skype?
Noget af det vigtigste i en terapeutisk samtale er at have god kontakt med hinanden. For at være ærlig er jeg selv meget overrasket over, hvor god en kontakt det er muligt at skabe via Skype. De klienter jeg har haft terapi med over Skype, giver alle udtryk for at det er dejligt trygt, at de kan sidde hjemme hos dem selv. Og så er de glade for at spare både tid og penge på transport. Jeg har kun gode og positive erfaringer med at bruge Skype.
Du har muligheder for under referencer at læse, hvordan nogle af mine klienter oplever terapi over Skype.

5. Hvad er eksistentiel terapi?
Kort fortalt så sætter eksistentiel terapi mennesket i centrum. Terapeuten undersøger ud fra klientens talte ord, klientens måde at opleve og erfare verden på. Dette er med til at tydeliggøre og skabe refleksioner hos klienten.
Læs evt. mere under den terapeutiske samtale.

6. Det er flovt at gå i terapi, kan jeg gøre noget andet i stedet?
Det er muligt at der findes en anden og bedre løsning for dig end terapi. Det ved kun du. Min erfaring er, at terapi er en god og tryg måde til at skabe sig det liv, som man ønsker at leve. Jeg kender ikke nogen hurtig vej til at nå det mål. Terapi er ikke et hurtigt fix. Terapi er dybde. Refleksioner. Og ikke mindst dit helt personlige frirum. Et sted hvor du kan undersøge og øve dig i, at være præcis det menneske du ønsker at være.

7. Hvis jeg er i tvivl, om du er den rette til at støtte mig, hvad gør jeg så?
Du kan benytte dig af muligheden for 15 minutters gratis forsamtale, hvor du dels får afprøvet Skype, og du dels får en fornemmelse af, om jeg er den rette terapeut til at støtte dig i din proces. Jeg henviser dig gerne videre til en af mine kollegaer.

PS: Har du yderlige spørgsmål, så kan du også skriv til mig på msb@skypeterapeut.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s