Referencer

DSC_6595

Hvad klienter, siger om Mie:
”Det er en stor glæde at kunne fortælle hele verden, om mine oplevelser med dig som terapeut. Jeg har hørt om dig fra en god ven, som talte så godt om dig, at jeg glædede mig til vores samtaler, allerede inden vi startede med at tale sammen over Skype.
I vores samtaler har jeg lært at dømme mig selv mindre, end jeg gjorde tidligere. Mine tanker løber ikke mere løbsk som før. Jeg har lært at synes, at jeg er et godt menneske. Du støtter mig i at acceptere min virkelighed, og ikke mindst har du lært mig at være mere nænsom mod mig selv.
Mie, du giver mig så meget frihed. Du er empatisk og dømmer mig ikke, og det giver mig tryghed til at fortælle, hvad jeg har på hjertet. Du giver mig en følelse af, at jeg er ok, at jeg ikke behøver at være anderledes, end den jeg er. Du giver mig alverdens bedste følelser. Tak for det, Mie.
Mie, du er nærværende, kærlig, ydmyg, du er sjov, du er god til at lave rammer, og du har en god måde at formulere dit budskab på uden at såre mig. Du er god til at forstå ting der er komplicerede og sikre dig, at du har forstået det rigtigt. Selvom jeg kommer fra et andet land og har en anden kultur, som du ikke kender, så oplever jeg, at du forstår og kan hjælpe mig alligevel. Du er hurtig til at sortere i mange ting jeg siger, og hjælper mig til at have fokus på det som tynger mit hjerte.
Jeg elsker Skype, fordi der foregår hos mig i mine trygge rammer, og jeg sparer en masse tid på transport. Jeg vil stærkt anbefale dig som terapeut, til alle jeg kender.”
Anonym afrikansk kvinde, bosat i Danmark

”Inden jeg tog kontakt til Mie, havde jeg længe overvejet at søge terapi, men synes det var svært at tage skridtet. Dog vidste jeg, at det var noget jeg skulle gøre for at komme videre i forhold til at bryde med dårlige mønstre og få bearbejdet negative følelser i mit liv.
Det har stor betydning for mig, at Mie ærligt og medfølende hjælper mig til at se mine problemstillinger fra nye vinkler, hvilket er med til at indgyde mod og tro på at ting kan ændre sig til det bedre. Endvidere har jeg opnået større tro på mig selv, og at jeg har værdi, og jeg føler mig nu bedre i stand til at være noget for andre og tror på, at de drømme jeg har kan blive realiteter i mit liv.
En af Mies styrker er, at hun er meget lyttende med respekt for min person. Jeg føler mig meget tryg ved Mie, og den måde vores samtaler foregår på. Det er dejligt at opleve, at selvom der kan gå flere uger imellem vores samtaler, er Mie helt opdateret med, hvad vi tidligere har talt om, og hvor vi sluttede samtalen sidst. Jeg kan varmt anbefale Mie som terapeut.”
Christina, dansk kvinde, bosat i Danmark

Hvad venner og tidligere kollegaer, siger om Mie:
”Mie er et hjertevarmt menneske, lyttende, nærværende, tillidsvækkende, struktureret, udholdende, retfærdig, ærlig, modig, omsorgsfuld, autentisk, en kvinde med ben i næsen, kreativ, arbejdsom, imødekommende, videbegærlig, A-menneske, sin egen, åben, intens, empatisk, hjælpsom, loyal, støttende, generøs, betænksom, følsom, kærlig, inspirerende, livsbekræftende, sjov, respektfuld, inspirator, anerkendende, ihærdig, etisk, begavet, fastholdende, initiativrig, nysgerrig, en der står ved sig selv, også selvom hun nogen gange må kæmpe sig til den ret. Så er hun kompliceret. Og nogen gange urimelig og pisseirriterende.”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s